Februarsko lepo vreme privuklo je mnogo naših sugrađana da se odazovu akcijama dobrovoljnog davanja krvi i daruju ovu dragocenu tečnost onima kojima je to najpotrebnije. U tri akcije ovog meseca, krv je želelo da da 139 naših sugrađana, a nakon lekarskog pregleda njih 121 je moglo i dalo krv. Njih 14 krv je dalo prvi put i to: Damjan Pavlović, Milan Topalov, Jelena Dimitrijević, Danilo Cimeša, Dorina Žoldoš, Alen Živanović, Ivana Ilić, Ivan Prosinger, Borislav Mandić, Dragana Kovačević, Sofija Kovičin, Nikolina Miočinović, Milorad Cimeša i Mirko Kartalija.

Ovog meseca naši volonteri obeležili su, na poziv i zajedno sa NURDOR-om, 15. februar, Svetski dan dece obolele od raka koji je i ove godine posvećen dobrovoljnom davanju krvi, tako da je i poslednja akcija u ovom mesecu bila posvećena upravo deci oboleloj od raka.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali našim akcijama, a posebno želimo da zahvalimo i prof Gimnazije Seen Andoru koji je motivisao svoje učenike i zajedno sa njima priključio se akciji ddk.